Fabiatou Motorbikes

Tuesday, April 24, 2007

Η BMW Motorrad δοκιμάζει μία νέα αγωνιστική φιλοσοφία.

Η εμπλοκή της BMW Motorrad σε αγώνες off-road έχει μακρά και επιτυχημένη παράδοση. Η BMW όχι μόνο θέλει να συνεχίσει αυτή την ιστορία επιτυχίας με μηχανές υψηλού κυβισμού όπως η HP2 Enduro, αλλά και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ελκυστική και εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των 450 cc. Μόνο για λόγους δοκιμής, μία ομάδα της BMW θα λάβει μέρος σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στην κατηγορία E2, με μία νέα μονοκύλινδρη αγωνιστική enduro στις 28 και 29 Απριλίου.
Αυτός ο υψηλού κύρους αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Puerto Lumbreras στη Νότια Ισπανία και θα προσελκύσει τους καλύτερους αναβάτες enduro από όλο τον κόσμο μαζί με τις μηχανές τους. Σ’ αυτό το σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον, η BMW Motorrad θα δοκιμάσει την πρωτότυπη μοτοσικλέτα της – που έχει εξελιχθεί ειδικά για το σκοπό αυτό – πραγματικά στα ‘βαθιά νερά’. Στον τομέα του κινητήρα και του πλαισίου, η μηχανή υιοθετεί πρωτοποριακές τεχνικές λύσεις και αυτές θα δοκιμαστούν σε αγωνιστικές συνθήκες.
Η BMW Motorrad κατάφερε να στρατολογήσει τους επαγγελματίες αναβάτες off-road, Joel Smets και Sascha Eckert. Με την πλούσια εμπειρία και εξειδίκευσή τους, θα βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας της μοτοσικλέτας. Γι’ αυτό το σκοπό και μόνο, η ομάδα της BMW θα λάβει επίσης μέρος σε άλλους γνωστούς αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2007.
BMW Hellas

0 Comments:

Post a Comment

<< Home